Här hittar du glimtar från Gastronomiskt Forum 2015 i Nyköping, den 20–21 januari 2015. Vi fyller på med filmklipp och intervjuer under bägge dagarna. Längst ned hittar du även länkar till föregående års forum. Mycket nöje!
Hans Naess och Mathias Dahlgren hälsar välkommen till Gastronomiska Samtal i Nyköping.
Inledning och prisutdelning
• Hans Naess och Mathias Dahlgren inleder Gastronomiska Samtal 2015
• Förstapristagare Matverk 2015
• Andrapristagare Matverk 2015
• Tredjepristagare Matverk 2015
• Mathias Dahlgrens utmärkelse »Rätt i tiden« Raw Choklad Chaga Lingon, Värmland
• Hedersdiplom »Årets ätupplevelse« Karljohan-brioche, Västmanland
• Hedersdiplom »Kommunikationsidé« Rödlökskonfityr, Sörmland
• Hedersdiplom »Regional koppling« Bärband, Norrbotten
• Hela prisutdelningen (ca 1 tim)
Intervjuer
• Lena Ryberg-Ericsson, Smaka på Västmanland
• Mårten Göthberg, Olof Viktors
• Magnus Åberg, ICA Nära Nyköping
• Oskar Pettersson, Restaurang Mathias Dahlgren
• Emilia Magnusson, Nyköpings restaurangskola
• Cecilia Darle, Nyckelviksksolan
• Caroline Ossmin, Nyckelviksskolan
• Fredrik Kämpenberg, regionvinnare Matverk Närke
• Fredrik Eriksson, Långbro värdshus
• Jonas Ridderström från Stiftsgården Vårdnäs
• Märta Johansson från Karlskrona Musteri
• Lisen Sundgren från Life by Lisen
• Linda Elverstig, MatVärden, tävlingsledare Hälsingland och Gästrikland
Juryarbetet
• Mathias Dahlgren om sitt juryarbete i Gastronomiska Matverk 2015
• Martin Berg om varför juryarbetet i Matverk är viktigt
• Louise Ungerth om att bedöma marknadspotentialen i Matverk 2015
• Christina Cheng är trendsanalytiker med känsla för vad som funkar på matmarknaden.
• Elisabeth Jonsson, mat- och dryckeskonsult, kompetent jurymedlem i Matverk 2015
• Spellista med samtliga filmer (21 st) GS 2014
• Spellista med samtliga filmer (26 st) GS 2013
Glöm inte att besöka vår Facebook-sida, YouTube-kanal och vårt pressrum på MyNewsDesk.
Gastronomiska Samtal, Redargatan 7, 120 61 Stockholm · carin.granlund@gastronomiskasamtal.se